Vad är Botox?

Botox är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan anpassas för behandling av exempelvis problem med svettningar på händer och fötter.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda din glabella, osynliggöraargrynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Göteborg Estetik | Botox Göteborg

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn Botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.

Exempelvis om du villgörabotox kråksparkar,botox argrynka eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöver habotox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin syn på vilkenbotox behandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Hur går det till vid en botox injektion?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din behandling med botox. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenomproceduren, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botoxtidigare, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.