SUP – Vad är det?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är enflugasom har blivit mycket uppmärksammadrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. SUPinnebär att en person står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.STAND UP PADDLE

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din paddelbräda i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vattnet som du har din SUP i.

SUP Board

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rättpaddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort medpaddleboard om du har valt enpaddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddleboardär tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddleboard är tillverkad för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är ett bra alternativ om du vill slippafylla upp din paddelbräda varje gång och vill ut på vattnet direkt.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.

SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den specialdesignadepaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddelbräda.Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring stand up paddle.

PaddleStockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.Standup paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som förmedlat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärPaddleboard något som passar förallaåldrar.